Helendoorn rally van start!!

Helendoorn – Vrijdag 17 en zaterdag 18 september worden in Helendoorn de vijfde ronde van het Nederlands Rallykampioen gehouden. De rally die bekend staat als één van de mooiste van Nederland wordt zowel s’avonds als overdag gereden.

Meer info volgt!!

Foto’s P.Koene © Compact Media

 

 

 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *