Opsporingsbericht: Kent u deze persoon

Heerenveen – Twee mannen pleegden op Zaterdag 2 oktober een winkeldiefstal bij een bouwmarkt aan de Houtdraaier.

Op slinkse wijze namen zij randapparatuur en verlichting mee. Van één van de mannen is de identiteit bekend. De politie is op zoek naar de identiteit van de hier afgebeelde persoon. Herkent u deze man? Neem dan contact op met de politie.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *