Materiele schade bij aanrijding.

DONKERBROEK – Bij een aanrijding op de N381 ter hoogte van de verkeerslichten van Donkerbroek zijn vanmorgen rond 09:00 uur twee personenauto’s beschadigd. Een automobilist komende vanuit de richting Drachten zag de wachtende rij auto’s bij de stoplichten te laat en botste hierbij op zijn voorligger.

Bij de botsing raakte niemand gewond, wel zijn de bestuurders gecontroleerd door het ambulance-personeel. De twee beschadigde auto’s werden door bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek afgevoerd. Tijdens het ongeval is de N381 tijdelijk gestremd geweest.

Foto’s: 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *