Ongeval door slecht Strooibeleid.

Drenthe/Friesland – Donderdagavond heeft er rond 17:30 uur op de N381 een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op de provinciegrens tussen Appelscha en Hoogersmilde ter hoogte van hmp 53,0 waarbij de bestelauto schuin op zijn dak in een naast gelegen sloot tot stilstand is gekomen.

Het ongeval gebeurde mede door de slechte gladsheidbestrijding in het overgangsgebied. Beide provincie’s nemen het niet zo nauw met het strooibeleid in overgangsgebieden tussen Drenthe en Friesland.

De bestuurder kon gelukkig zelfstandig het voertuig verlaten en mankeerde niks. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval incident en regelde tijdens de berging het verkeer.

De auto is afgesleept door berger Broekhuizen uit Donkerbroek.

Foto’s: R.Koene © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Wij danken onze tipgever voor de melding. Mocht u ook een tip hebben kunt u contact met ons opnemen!!

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

7 thoughts on “Ongeval door slecht Strooibeleid.

 • 31 december, 2010 at 21:35
  Permalink

  Ja we geven het geld liever uit aan allerlei overbodige gemeente ambtenaren….PVV komt er aan….

 • 18 december, 2010 at 01:59
  Permalink

  Volgens mij is Erik zelf ingesneeuwd want hij reageert niet meer. Jammer!! Volgens hem waren de wegen rondom Amsterdam en Utrecht ook schoon en stonden er geen files. Ambtenaar zeker!!

  De gemeente’s en provincie’s denken alleen maar aan hun eigen straatje. (weg voor hun eigen woning). En dan worden de voorraden van het zout ook nog minder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *