Woningbrand Nanningaweg in Oosterwolde.

Oosterwolde – Even na 01:30 uur op nieuwjaarsdag werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een woningbrand aan de Nanningaweg in Oosterwolde. Het korps kwam met twee voertuigen ter plaatse. Hier bleek dat het niet ging om een woningbrand, maar om een schutting en plastic tuin meubels. De brand woede aangrenzend aan een schuurtje en een hok met droog hout.

De brandweer zette een hoge druk in waardoor het schuurtje en hok geen schade op liepen. Vermoedelijk is de brand ontstaan door vuurwerk wat op het meubilair is gekomen.

Foto’s: © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *