Eenzijdig verkeersongeval Veenhuizen

Veenhuizen – Het korps van Veenhuizen werd zondagmiddag om 13:45 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N919  Oosterwoldseweg in Veenhuizen. Bij aankomst van de brandweer bleek  het ongeval plaats te hebben gevonden op de provinciegrens van Drenthe en Friesland.

De automobilist uit Zevenhuizen was afkomstig vanuit de richting van Oosterwolde naar Veenhuizen, hierbij is hij door gladheid in een bocht de controle over zijn voertuig verloren. waarna hij tegen een boom tot stilstand is gekomen. De bijrijdster zat nog in het voertuig en is in samenwerking van de brandweer en ambulance uit haar voertuig gehaald.

De vrouw was licht gewond aan haar gezicht en is gecontrolleerd door het ambulancepersoneel. De afsleep van het voertuig is door de inzittenden zelf geregeld.

Foto’s: Brandweer Veenhuizen, P.Koene & H.Huizinga © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *