Schade bij ongeval A28 nabij Eelde

A28/Eelde- Woensdagmorgen om 10.18 uur werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de A28 ter hoogte van De Punt. Echter bleek het ongeval iets verder richting Groningen te hebben plaatsgevonden. Ter hoogte van de parkeerplaats Glimmermade bleek een bestuurder het verkeersbord geraakt te hebben.

De brandweer hoefde echter niet ingezet te worden en kon dan ook weer retour. De verkeersongevallenanalyse was snel ter plaatse en heeft de beschadigde auto de parkeerplaats opgereden zodat de berger veilig kon werken. Als service werd de auto nog even op het bergingsvoertuig geplaatst waarna ieder zijn weg weer kon vervolgen. De bestuurder is bij het ongeval niet gewond geraakt en kon met de berger meerijden. Rijkswaterstaat zorgt voor de vervanging van het bord.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *