Pleziervaartuig brand volledig af op Paterswoldsemeer

Haren- Vanmiddag rond 16.30 uur werd de brandweer van Haren gealarmeerd voor een scheepsbrand op het Paterswoldse meer. Al vrij snel was de brandweer ter plaatse en bij toeval was de brandweer van Zoutkamp ook in de buurt met een blusboot. Gezamenlijk zijn de brandweerploegen met twee boten het water op gegaan om het vuur te bestrijden. Bij aankomst bij het scheepsvoertuig bleek het te gaan om een redelijk groot pleziervaartuig. Toen de brandweer het vuur had gedoofd is het vaartuig afgevoerd naar de zijkant van de Meerweg.

Ruim drie en een half uur later, om 20:00 uur, werd de brandweer voor de 2e keer gealarmeerd dat hetzelfde pleziervaartuig weer in de brand stond. De brandweer van Haren was wederom snel ter plaatse en heeft het pleziervaartuig voor de 2e keer geblust.

Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s en Tekst: 112eelde.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *