Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval in Roden‏

Roden- Dinsdagmiddag om 16.51 uur werd de brandweer van Roden gealarmeerd voor een verkeersongeval met twee voertuigen op de Nieuweweg in Roden. Ook de politie en drie ambulances werden gealarmeerd. Ter plaatse bleek de bestuurder van een Porsche een Peugeot te hebben geraakt. De bestuurder van de Porsche bleek dusdanig onder invloed dat hij geen letsel had opgelopen, echter mocht hij wel mee naar het bureau voor een ademanalyse.

De inzittenden van de Peugeot kwamen er minder goed vanaf. Beide vrouwelijke inzittenden moesten voor nader onderzoek naar het ziekenhuis worden overgebracht.

De Porsche was vanaf de Maatlanden de Nieuweweg opgedraaid en had in de korte afstand een dusdanige snelheid kunnen bereiken dat beide voertuigen door een berger met behoorlijke schade moesten worden afgesleept.

De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s: © Compact Media

Compact Media heeft na telefonisch contact met een familielid van de beschonken bestuurder besloten de foto’s aan te passen. De familie betreurt het bovengenoemde feit ten zeer. Echter betreft het momenteel hun persoonlijke situatie waaronder zij nu last onder vinden. Wij zijn van mening dat wij niet de aanleiding zijn van de genoemde comotie en hopen dat de overige betrokkenen er goed van af zijn gekomen, aangezien dit ook anders had kunnen aflopen, waardoor er meer leed had plaats gevonden.

Reactie’s op deze website zijn welkom, echter worden ze voor plaatsing gecontroleerd op inhoud van het bericht!!

Redactie Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

4 thoughts on “Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval in Roden‏

 • 25 januari, 2012 at 12:59
  Permalink

  Deze meneer heeft op een school gewerkt en is hier ontslagen door drankgebruik op school! Wij zijn dan ook niet verrast dat deze sukkel met 985promile achter het stuur is gaan zitten, deze meneer is reeds 2 jaar ontslagen van school en het verbaasd ons dat deze werkloze meneer in een dure porsche rijd, mischien ilegale handeltjes? Wij leven met het slachttoffer mee en hopen dat deze er geen fysieke of lichamelijke gevolgen aan over houdt, persoonlijk vinden wij dat deze man minimaal 10 jaar celstraf moet krijgen en de rest van zijn leven in een kliniek moet doorbrengen want deze meneer is echt psychisch niet helemaal 100punten.

 • 25 januari, 2012 at 12:44
  Permalink

  Beste Marcel,

  Zoals aangegeven blijven wij bij het standpunt dat wij het niet wenselijk vinden dat de familie hier hinder ondervindt. Echter kunnen wij er niks aan doen dat omstanders en derden op soc. Media berichten met persoonlijke aard versturen.

  Iedereen heeft zijn eigen mening over het desbetreffende feit, zoals u maar ook Frank (Eigen Schuld)

 • 25 januari, 2012 at 12:08
  Permalink

  De familie van deze man hoeft daar toch geen last van te ondervinden, flapdrol..

 • 24 januari, 2012 at 23:30
  Permalink

  Ik ken de desbetreffende man, Hij was leraar op een school. Van zo’n iemand verwacht je dat hij het goede voorbeeld zou geven.

  Ik vind het dan ook idioot dat de familie van de man contact opneemt, met de mensen van deze website die echter alleen hun werk doen.

  Zij zijn niet met een slok op achter het stuur gestapt. En vind het onverstelbaar dat ze dit doen!!

  De (ex)Leraar zou hier een leer uit moeten trekken:p en juist blij moeten wezen dat hij met zijn neus op de feiten wordt gedrukt. En op de blaren moet gaan zitten voor zijn stomiteiten.

  Het had ook anders kunnen aflopen voor de andere slachtoffers als familie van de beschonken bestuurder moet je je juist daar druk over maken

  er is wel genoeg gezegt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *