Auto brand uit in Assen

Assen- In de nacht van vrijdag op zaterdag gingen de pagers van de Asser brandweer voor een autobrand op de Europaweg-Noord in Assen. De brand bleek echter te woeden op de Kanaaldijk. Volgens een agent ter plaatse stond een klassieke Volvo 244 gl in de brand.

De auto was half in het water tot stilstand gekomen. De brandweer was snel met twee voertuigen ter plaatse om de brand te blussen. Ook de politie was met grote getale aanwezig en heeft de omgeving afgezocht naar eventuele betrokkenen.

Of de brand te maken heeft met de recente brandstichtingen in Assen is niet bekend. Mocht er meer informatie in het persbericht staan dan volgt dat.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *