Woningbrand in Assen

Assen- Maandagmiddag om 14.02 uur werd blusploeg A van de Asser brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Spiekerlanden in Assen. Na de brand in Rolde en het nablussen in Assen was dit vandaag al de derde keer dat de brandweerlieden hun eigen werkzaamheden achter moesten laten om de medemens te helpen.

In de woning aan de Spiekerlanden was door onbekende redenen brand uitgebroken in de keuken. Hierdoor was de gehele woning onder het rook komen te staan. De brandweer was snel ter plaatse en kon de woning door de voordeur betreden. De brand was dan ook snel geblust waardoor de brandweer snel de woning kon ventileren.

Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan in het herstellen van de schade.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl & Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *