112 Kort: Forse aanrijding op A28 met file

De Punt – Donderdagmiddag om 17.10 uur kwam bij de meldkamer  in Drachten een melding binnen van een forse aanrijding op de A28 ter hoogte van De Punt.

Ter plaatse trof men meerdere beschadigde auto`s aan, de politie was snel ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. Door het ongeval was er een behoorlijke file ontstaan tussen Groningen en Assen. Er vielen geen gewonden. Verder zijn er geen bijzonderheden bekend.
Foto’s M.Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *