Euro model Expo 2012 in Heiden (D)

Heiden (D)- Zaterdag 31 maart werd er in Heiden (D) werd er in de Westmünsterlandhalle de vierde editie van de Euro Model Expo gehouden. Modelbouwers, handelaren en geinteresseerden uit diverse landen trokken naar de beurs om hun modelbouw te verkopen of hun modellen aan het publiek te tonen. Ook werd er door de organisatie een verkiezing georganiseerd in diverse categorieën.

Onze fotograaf was samen met het Wettringer Modellbau Forum eveneens aanwezig en maakte onderstaande foto’s. Verdere foto’s zijn te vinden onder deze link: 112modelbouw.nl/rc-tanks.nl

Foto’s: P.Koene © Compact Media / 112Modelbouw.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *