112 Kort: Bewoners nemen vreemde lucht in woning waar

Assen- Zaterdagmorgen om 10.04 uur werd de Asser brandweer ter assistentie gevraagd aan de Markedreef in Assen.

Bewoners hadden een vreemde lucht waargenomen en konden de de geur niet plaatsen. Hierop werd de hulp van de brandweer gevraagd. De brandweer heeft in de woning metingen verricht. Of de oorzaak gevonden was is niet bekend.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *