Onvergetelijke dag voor kinderen bij Groningen Airport Eelde

Eelde- Zaterdag was het weer zover. Stichting Hoogvliegers had wederom een  onvergetelijke dag georganiseerd voor kinderen.

De doelstelling van  Stichting Hoogvliegers is chronisch en ernstig zieke kinderen en verstandelijk  en lichamelijk beperkte kinderen van 6 tot en met 16 jaar zelf te laten  vliegen.

Nou deze  doelstelling maakt deze stichting meer dan waar.

Zo zijn er zo veel  mensen die het mogelijk maken dat deze kinderen echt een zorgeloze topdag  beleven.

Alle hulpdiensten  zoals politie, brandweer, marechaussee, Traumaheli, ANWB en douane hebben hun medewerking  verleend aan deze spectaculaire dag.

En natuurlijk de vrachtwagenchauffeurs die ieder jaar  met alle liefde klaar staan voor deze dag en vele vrijwilligers.

Al deze mensen hebben zich belangeloos ingezet om deze  groep kinderen even een dag te laten genieten en zich geen zorgen te  maken.

En de kinderen die  genoten en straalden van oor tot oor.

De aftrap vond plaats bij de Mediacentrale in Groningen.  De kinderen reden in konvooi en onder politie-escorte naar Groningen Airport  Eelde.

Overal werd het verkeer stilgelegd zodat het konvooi  door kon rijden.

De rest van de dag werden ze compleet in de watten  gelegd bij het vliegveld en één ding is zeker, dankzij de super inzet van alle  vrijwilligers zullen de kinderen, broertjes en zusjes en hun ouders, terug  kijken op een super geslaagde dag!

Foto’s: M.Drupers © 112eelde.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *