Zwaar verkeersongeval op de Kruisweg in Waskemeer.

WASKEMEER – Bij een eenzijdig ongeval op de Kruisweg in Waskemeer is dinsdagmiddag omstreeks 14:20 uur een man gewond geraakt. De bestuurder die alleen in de auto zat raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand.

Naast politie, ambulance en een rapid responder kwam de brandweer van Oosterwolde ter plaatse om het dak en de deur van het voertuig te verwijderen. Het slachtoffer is per ambulance met onbekend letsel naar een ziekenhuis overgebracht. Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Foto’s: E.Faber © Compact Media / Faber Fotografie

Publicatie:

Omrop Fryslan

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *