Lijnbus betrokken bij verkeersongeval in Assen

Assen – Op donderdagavond om 22.30 uur tijdens de nacht van Assen heeft er op de Europaweg-Zuid in Assen een verkeersongeval plaatsgevonden. Volgens de melding zou hierbij een bus betrokken zijn. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een ongeval plaats gevonden te hebben tussen een lijndienst en een personenauto op de kruizing van de Europaweg-Zuid en de Haarweg richting het TT-Circuit. Hierbij raakte één persoon gewond. Deze is met onbekend letsel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

Het ongeval is vermoedelijk ontstaan door een voorrangsfout. Normaal gesproken wordt er op de kruising gebruikt gemaakt van Stoplichten. Deze waren op het bewuste moment tijdens het festival avond uitgeschakeld. Waardoor de voorgeschreven voorrangsregels gelden. De bestuurder heeft bij het op gaan van de kruising de bus over het hoofd gezien.

Beide voertuigen zijn door de berger afgevoerd.

Foto’s P.Koene & R.Koene c Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *