Woningbrand gemeld aan de Schultestraat in Assen ( Fotoupdate)

Assen – Vrijdagavond om even voor 20.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Schultesstraat in Assen. De melding was gedaan door een buurt bewoner in de flat, waardoor ook de hoogwerker van Assen werd gealarmeerd. De snel gearriveerde politie trof bij aankomst lichte rookontwikkeling aan vanuit de woning op de bovenste verdieping. De politie heeft doen besluiten alle aangrenzende woningen te ontruimen.

De brandweer heeft bij aankomst direct twee manschappen naar bovengestuurd om de situatie te verkennen. Als snel kwamen de twee via de balkon door naar buiten met een rokend pannentje die op het vuur stond,waarbij de situatie snel onder controle was. De woning heeft veel rookschade opgelopen. De bewoners waren op het moment van de brand niet in hun woning aanwezig.

Foto’s: R.Koene, P.Koene & H.Huizinga  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *