Auto te water in Appelscha

Appelscha – Even voor 05.30 uur werden de korpsen van Appelscha, Smilde en Assen gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Vaart Noordzijde in Appelscha. Op het doodlopende stuk is een bestuurder door onbekende oorzaak met zijn voertuig te water geraakt. De hulpdiensten waren allemaal snel ter plaatse en hebben de man uit het water gehaald. Hierdoor hoefde de korpsen van Smilde en Assen niet meer in actie te komen. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel en de OVD-G in de ambulance behandeld, waarnaar hij met onbekende verwondingen en vermoedelijk onderkoeling is overgebracht naar het Ziekenhuis in Drachten.

De berger Broekhuizen uit Donkerbroek heeft het voertuig vakkundig uit het water gehaald en geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *