Zwaargewonde bij ongeval op circuit Lausitzring

Buitenland (D) – Tijdens het weekend van 18 en 19 augustus werd er op het circuit van Lausitzring  in Duitsland de Rundstrecken-Challenge Nürburgring gehouden. Tijdens deze klasse gebeurde aan het eind van deze race een zwaar ongeval. Halvewege de baan werd een bestuurder door een andere coureur geramd waarbij de auto rechtdoor schoot en in de grindbak tot stilstand kwam. De hulpdiensten van het circuit waren snel ter plaatse en hebben de man gestabiliseerd. De coureur is overgebracht naar het medical centre waar hij in afwachting van de traumaheli werd behandeld. Naast de trauma team kwam ook een ambulance naar het circuit. De coureur is met zware verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s R.Koene & P.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *