Vrachtwagen vast onder viaduct in Assen (Fotoupdate)

Assen – Woensdagmiddag heeft er omstreeks 16.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Maria Montessoriweg in Assen. De politie Drenthe kreeg de melding van het verkeersongeval waarbij  een vrachtwagen zou zijn betrokken. Bij aankomst bleek een kiepwagen vast te zitten onder het viaduct Asserwijk. Het ongeval gebeurde toen de chauffeur zand had gelost aan de Groene Dijk Noordzijde in Assen. De bestuurder wilde op de rotonde weer keren echter was hij vergeten het hydraulisch systeem weer naar beneden te zetten.

Het bergingsbedrijf Hamstra heeft de laadbak verwijderd van het voertuig en geborgen.

Foto’s: R.Koene & H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *