Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan onderzoek naar geweld in Haren

HAREN – Het Openbaar Ministerie en de politie hebben, naar aanleiding van de rellen in Haren, een grootschalig onderzoek ingesteld. Een onderzoeksteam van 25 rechercheurs is sinds zaterdag gestart met het opsporen van de raddraaiers die verantwoordelijk zijn voor de ernstige ongeregeldheden in Haren.Politie beschikt over veel beeldenmateriaal. Het rechercheteam verzamelt zo veel mogelijk informatie om ook gedurende het onderzoek nieuwe aanhoudingen te verrichten. De politie heeft zelf ook beeldmateriaal gemaakt tijdens de rellen.Tijdens de rellen van vrijdagavond werd een 84-jarige man uit Haren zwaar mishandeld. Hij brak zijn kaak en liep ook een lichte hersenbloeding en gekneusde ribben op. De man is inmiddels weer thuis. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

Uitzending Opsporing Verzocht

Het onderzoeksteam heeft contact gehad met het opsporingsprogramma ‘Opsporing Verzocht’. Dat programma besteedt vanavond aandacht aan de rellen en de zware mishandeling.Opsporing Verzocht wordt vanavond uitgezonden op NL 1 omstreeks 21.30 uur. De herhaling is de volgende dag op NL2, woensdag 26 september omstreeks 11.15 uur.

Mensen die tips hebben voor het onderzoek, kunnen dit doorgeven via het mailadres tgotips@groningen.politie.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *