Politie houdt vernielers auto aan

ASSEN – De politie hield maandagavond vier Assenaren aan als verdachten van vernieling van een auto. Het kwartet, 14, twee van 15 en 23 jaar oud, werd op aanwijzing van getuigen in de Pijlkruidstraat aangehouden omdat ze daar drie ruiten van auto hadden vernield en planten uit een tuin van een bewoner hadden getrokken.

De ruzie tussen de groep en de bewoonster was ’s middags ontstaan nadat de jongens eikels en kastanjes tegen de ruiten van de woning hadden gegooid.

Nadat ze door de vrouw waren weggestuurd kwamen ze ’s avonds terug om verhaal te halen. De vrouw werd beledigd waarna ze de jongens wederom wegstuurde. Er ontstond tussen hen een handgemeen waarbij de auto van de vriend van de vrouw werd vernield. De politie stelt een onderzoek in.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *