Oldtimer gaat in vlammen op.

OOSTERWOLDE – Donderdagmiddag om 15.48 uur werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een autobrand aan ‘t Oost in Oosterwolde. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een oude VW transporter aan die in brand stond. De bestuurder kon zijn voertuig net buiten het dorp Oosterwolde parkeren. De brandweer nam enige voorzichtigheid bij het blussen van de brand aangezien de bestuurder verklaarde kleine gasflessen en een jerrycan met brandstof in zijn bus te hebben.

Het verkeer werd door de politie omgeleid. De brandweer van Oosterwolde heeft de autobrand middels schuim en poederblussers weten te blussen. Het is onduidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Het voertuig is door berger Broekhuizen uit Donkerbroek geborgen. De brandweer heeft in verband met lekkage van de brandstoftank de wegdek gereinigd. De gemeente Oostellingwerf heeft een speciaal bedrijf ingeschakeld om de verontreiniging in de berm van de weg te laten opruimen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie: 112 Nederland

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *