Inbraak bij juwelier te Roden

RODEN – De politie onderzoekt een inbraak bij een juwelier aan de Heerestraat. In de nacht van zondag op maandag kwam men binnen na het forceren van een deur. Eenmaal binnen werden sieraden weggenomen. Het is nog onduidelijk hoeveel sieraden er zijn gestolen. Een medewerker deed namens de juwelier aangifte.

De forensische opsporing stelt een nader sporenonderzoek in. Daarnaast komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u afgelopen nacht iets verdachts gezien in de Heerestraat? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook als u anderszins heeft hoort de politie dat graag.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Inbraak bij juwelier te Roden

  • 6 november, 2012 at 11:15
    Permalink

    Misschien handig om een online juwelier op het internet te beginnen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *