Verkeersongeval in Glimmen

Glimmen – Maandagmiddag om 13.00 uur kreeg de brandweer van Haren een melding van een verkeersongeval op de Rijksstraatweg in Glimmen . Ter plaatse trof men een personenauto aan en een bedrijfsbus die waren betrokken bij een kop-staart aanrijding. Vermoedelijk is de personenauto vanaf de afrit van een woning de weg opgereden. De bedrijfsbus kon niet zo snel meer remmen en is toen achter op de personenauto gereden. De bestuurster van de personenauto is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving en de bestuurder van de bus kwam er zonder letsel van af.

Beide voertuigen zijn afgesleept door Poort uit Hoogkerk.

Foto’s M.Druppers  © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *