Prijsuitreiking Appelschaster 112 surival.

APPELSCHA – Vrijdagavond vond in de brandweerkazerne van Appelscha de prijsuitreiking plaats van de Appelschaster 112 Survival. Als eerste werd via een powerpointpresentatie de route nog eens besproken. Hierna werd door de heer Bouma, commandant van de IBOW de prijzen uitgereikt aan nummer drie de brandweer Genemuiden, nummer twee de brandweer Sint Nicolaasga en aan nummer één de brandweer van Annen, zij kregen ook de grote wisselbeker mee naar huis. Hierna kon nog nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

E.Faber © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *