112 Kort: Gaslekkage in woning

Assen- Donderdagmiddag om 13.22 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Thorbeckelaan in Assen. De bewoners hadden een gaslucht waargenomen en daarop de hulpdiensten gebeld.

Naast de brandweer kwam er voor de zekerheid ook een ambulance en de politie. De brandweer heeft de woning gecontroleerd. Hierbij werd duidelijk dat er een ondeugdelijke gasleiding in de woning was. De bewoner had de gastoevoer al afgesloten waarmee ook het gevaar grotendeels geweken was.

Na ongeveer een half uur kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.

Foto’s P.Koene  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *