Fietser overleden na ongeval in Hooghalen.

HOOGHALEN – Zaterdagmiddag heeft er omstreeks 15.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Stationsstraat in Hooghalen. Hierbij is een fietser na een aanrijding met een auto in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het UMC in Groningen onder begeleiding van de MMT arts. De man kwam op de Oude Provincialeweg richting Zwiggelte onder een auto terecht. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De verkeersongevallen analyse van de Politie Drenthe heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Hierbij werd de weg gedurende het onderzoek afgesloten voor het verkeer.

De elektrische damesfiets van de man is meegenomen naar het politie bureau in Beilen. De auto werd door een berger afgesleept.

Politiebericht:

Hooghalen – Een inwoner van Beilen (79) is zaterdagavond overleden aan de gevolgen van een ernstig verkeersongeval eerder die dag. Het ongeval vond zaterdagmiddag plaats in Hooghalen.Een automobilist uit Beilen (74) reed die middag over de Oude Provincialeweg, toen nabij de Stationsstraat de 79-jarige man plotseling met zijn fiets de weg overstak. De automobilist kon de fietser niet ontwijken, waardoor een aanrijding ontstond. Het slachtoffer werd met zeer ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij enige tijd later.

Foto’s: P. Koene en H.Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *