Brand verwoest wederom sauna in Peize (Update!)

PEIZE – Zondagavond omstreeks 21.4o uur is er voor de vierde keer brand uitgebroken bij Beauty Sauna Peize aan de Smeerveensedijk in Peize. Het betrof een buitensauna achter het hoofdgebouw. Bij aankomst van de brandweer van Peize kwamen meters hoge vlammen uit het pand. Er werd daarom vrij snel opgeschaald naar middelbrand, waardoor ook het korps van Roden ter plaatse kwam.

Op 26 November van vorig jaar was er ook al brand, toen ging er eveneens een buitensauna in vlammen op. Ook in oktober van 2011 brandde er een buitensauna op het complex af. En zeven jaar geleden ging het gehele gebouw in vlammen op bij een grote brand. Wat nu de oorzaak van de brand is geweest is nog onduidelijk. De politie sluit brandstichting niet uit en zal onderzoek doen.

De brandweer van Groningen kwam ter plaatse maar hoefde niet in actie te komen. De brandweer heeft er voor gekozen de overblijfselen gecontroleerd uit te laten branden.

Foto’s R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl & M.Druppers 112Eelde.nl

Klik hier voor foto’s van de brand op 26-11-2012

Klik hier voor de foto’s van de brand op 13-10-2011

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *