Woningbrand blijkt explosie in Ravenswoud (Videoupdate)

Ravenswoud- Dinsdagmorgen om 00.06 uur werden de korpsen van Appelscha en Vledder gealarmeerd voor een woningbrand aan de Meester Lokstraat in Ravenswoud. Enkele minuten na de melding rukte de brandweer van Appelscha uit naar het opgegeven adres.

Bij aankomst troffen de brandweerlieden een ravage aan. Van de woning waren de ramen van de benedenverdieping door een explosie verbrijzeld en de glasscherven lagen tientalle meters van de woning verspreid. Omdat het onduidelijk was of er ook mensen in de woning waren werd er ook een ambulance opgeroepen.

De bewoner was ten tijde van de explosie echter niet thuis. De brandweer en politie hebben de woning gecontroleerd om vervolgens weer terug te keren. De brandweer van Vledder kon voortijdig terugkeren. Buurtbewoners verklaarden dat ze een enorme knal hoorden en daarop de hulpdiensten hadden gebeld.

Over de schade aan de woning of de oorzaak van de explosie is verder niets bekend.

Foto’s en Video: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *