Gaslekkage aan de Thorbeckelaan in Assen

Assen- Vrijdagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Thorbeckelaan in Assen.

Bij werkzaamheden was de gasleiding geraakt en deze was gaan lekken. De brandweer heeft samen met de politie de straat afgezet en de situatie in de gaten gehouden totdat de leiding was afgesloten. Vervolgens kon men weer terugkeren naar de kazerne. Netbeheerder Enexis zal het lek repareren.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *