112 Kort: Explosie in woning Westerhavenstraat Groningen

Groningen- In een woning aan de Westerhavenstraat in de stad Groningen is maandagmorgen een kleine explosie geweest. De eigenaar was in het pand aan het klussen toen plotseling een aantal spuitbussen ontplofte.

Daardoor zijn twee ramen gesprongen. De man bleef ongedeerd. De explosie heeft verder niet tot brand geleid.

Foto’s M.Nuver © 112Groningen.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *