Ongeval op de Industrieweg eindigt tegen een lantaarnpaal.

ASSEN – Zondagavond even voor 22:00 uur werd het korps van Assen gealarmeerd voor een ongeval op de Industrieweg. Bij aankomst bleek de bestuurder van de auto op de rotonde in de richting van de A.H.G Fokkerstraat de macht over het voertuig te zijn verloren. De auto botste vervolgens op een lantaarnpaal.

De inzittende hebben zelfstandig het voertuig verlaten. De vrouw is door het aanwezige ambulance gecontroleerd, maar hoefde zich niet onder verdere medische behandeling te stellen. De auto is door berger Hamstra geborgen. Het is niet duidelijk of het ongeval een gevolg is van de gladheid.

Foto’s: P.Koene en H. Huizinga © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *