Automobilist komt met de schrik vrij na ongeval met een kraan.

MARUM – Een automobilist is vanmiddag op de A7 bij Marum met de schrik vrijgekomen bij een ongeval. De man die in de richting van Drachten reed, botste door nog onbekende reden achterop een kraanwagen. De man tolde vervolgens een aantal malen in het rond om vervolgens tegen de vangrail tot stilstand te komen.

De kraanwagen kwam een eind verder tot stilstand op de vluchtstrook. De bestuurder van de personenauto is onderzocht door ambulance personeel, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De chauffeur van de kraanwagen kwam met de schrik vrij. De brandweer van Marum die ook ter plaatse was heeft een olie wat op het wegdek was terecht gekomen opgeruimd.

De auto van de man raakte bij het ongeval total loss, de kraanwagen had alleen kapotte verlichting en kon op eigen kracht verder. De politie en VOA maakten rapport op van het ongeval. Berger Collewijn heeft de auto (Ford Fiesta) afgesleept. Door het ongeval stond er vanuit de richting Leek een file van 8 km. op de A7.

Foto’s: R. Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *