Gewonde bij verkeersongeval N375 te Ruinen. (Foto Update)

RUINEN – Bij een verkeersongeval op de Gijsselterweg en de N375 is door een voorrangsfout een bestuurster gewond geraakt. De van de Gijsselterweg komende automobilist zag bij het kruisen van de N375 de vrouw over het hoofd.

De brandweer van Beilen werd gealarmeerd om hulp te verlenen aangezien het korps van Ruinen nog ingezet was bij een grote brand in het centrum van Hoogeveen. De waterwagen die onderweg terug was uit Hoogeveen kwam kort na de aanrijding ter plaatse en verleende eerste hulp. De vrouw droeg geen riem en is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De VOA heeft het ongeval in kaart geb5racht. Berger Kraal heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *