Twee gewonden na aanrijding met voertuig

Assen- Vrijdagavond om 20.57 uur werd er een ongeval gemeld aan de Mr. P.J. Troelstralaan in Assen. Op de kruising van de Mr. P.J. Troelstralaan en de Vaart N.Z. waren door onduidelijke redenen twee voetgangers aangereden door een personenvoertuig. Beide voetgangers kwamen na de aanrijding ten val.

Nadat de beide slachtoffers door het ambulancepersoneel in de ambulance waren behandeld werden ze overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis. De personenauto kon op eigen kracht zijn weg vervolgen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *