Arrestatieteam schiet bij inval man in been (Foto Update)

Assen – Een 65-jarige inwoner van Assen is in de nacht van maandag op dinsdag in zijn been geschoten bij een inval van het Arrestatieteam. De verdachte werd direct overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische behandeling.

Agenten hadden informatie dat de 65-jarige in het bezit zou zijn van één of meerdere wapens. Reden om het Arrestatieteam in te zetten. Er ontstond een dusdanig dreigende situatie dat een lid van het team zich genoodzaakt voelde om te schieten. De verdachte werd daarbij in zijn been geraakt. Direct werd medische zorg toegepast en de bewoner werd vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De gewonde verdachte is buiten levensgevaar. De Rijksrecherche doet, zoals te doen gebruikelijk als de politie heeft geschoten, onderzoek naar het schieten door de politie.

Foto’s: W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *