Compact Fotografie

Compact Fotografie is verdeel in drie segmenten namelijk:

  • Pers-fotografie
  • Evenemente-fotografie
  • Bedrijfs-fotografie 

Voor onze persfoto’s verwijs ik u door naar onze persbureau.

Naast het vastleggen van pers fotografie verkopen wij ook foto’s van bezoekers van een evenement. Bezoekers van het evenement krijgen na het nemen van de foto een flyer mee, waar ze hun foto kunnen bestellen. Bezoekers stellen deze service zeer op prijs. Dit omdat ze na het evenement een mooie herinnering…. Het gehele jaar bezoeken onze fotografen evenementen om nieuws vast te leggen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt