Compact Persbureau: productinformatie

Compact Persbureau is een onderdeel van het snel groeiende en dynamische media bedrijf. Wij bieden en verhandelen artikelen, foto’s en film materiaal over nieuws feiten aan. 

Deze informatie wordt gebruikt door diverse media organisaties. Ons media team bestaande uit freelance fotografen en journalisten verzorgen door geheel Nederland verslaglegging van gebeurtenissen voor diverse omroepen, regionale en landelijke dag bladeren. 

Enkele activiteiten van ons persbureau is het vastleggen van intervieuws, reportages en persberichten van algemene binnenlandse nieuws feiten, regionale nieuws, 112 calamiteiten en evenementen fotografie. 

Compact Persburau verkoopt enkele genomen foto’s van nieuwsfeiten via OYPO een online foto webwinkel. De overige foto’s verhandelen wij via ons persbureau aan de klanten. Foto’s en filmmateriaal die via ons perbureau verhandeld wordt kan na degene die de 1e rechten claimt en de volledige copyright rechten betaald, niet meer door worden verhandeld aan derden. Dit om de foto’s exclusief te houden. Heeft u hier interesse in neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Compact Media werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Met professionele apparatuur staan onze medewerkers dag en nacht paraat om nieuws te verslaan. Door samenwerkingen met andere media organisatie’s creëren we een nog grotere afzet van onze diensten.

Heeft u interesse in onze nieuwsdienst service? En wilt u op de hoogte worden gehouden van actuele nieuwsfeiten die wij aanbieden? Meld u zich dan gratis aan voor deze service middels een e-mail  te sturen met uw gegevens en onderwerpen welke u interesse in heeft. Mochten wij iets voor u hebben dan brangen wij u op de hoogte. U heeft dan de mogelijkheid om in een vroeg stadium, de rechten van het artikel en foto’s te kopen.

Hieronder ziet u enkele nieuwsfeiten die we dit jaar in de media hebben gebracht.

Legenda:

  • Vrij = Artikel is nog te koop.
  • Onderhandeling = Er is interesse.
  • Verkoop = Het artikel is al eens verkocht!
  • Verhandeld = Artikel is verkocht en de volledige rechten liggen bij de klant.
  • Gesloten = Deadline gesloten.

Ons actuele nieuws aanbod kunt u vinden ….

Heeft u intersse in één van deze artikelen neemt u dan contact met ons op.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt