Compact Webdesign

Compact webdesign houdt zich bezig met het ontwerpen en onderhouden van websites. Hiernaast bieden wij ook nog domeinregistratie, webhosting-pakketten en LCD presentaties aan.

Het ontwikkelen van een website betekent voor u en/of organisatie een stukje reclame en informatie vorziening naar uw klantenkring of doelgroep toe. Tevens is het mogelijk via uw website producten te verkopen om de  efficiëntie van de website optimal te benutten.

Wij hebben ruime ervaringen in het realiseren van website’s en het onderhouden daarvan. Wij bieden dan ook als bedrijf diverse complete webdesign pakketten aan.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt