Adverteren

Wilt u ook adverteren?? Dat kan. Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen op diverse websites.

Adverteren op onze websites kan voor uw bedrijf extra naamsbekendheid en eventuele opdrachtgevers/klanten opleveren. Deze belangstellende kunnen middels een door ons of uw geleverde banner makkelijk een bezoek brengen aan uw website.

U kunt kiezen uit 3 verschillende advertentie mogelijkheden:

Vast:

Advertentie’s die zijn afgesloten onder een vast contract worden op de meest bekeken website’s en pagina’s geplaatst. De overeenkomst die wordt gesloten word voor 1 jaar vastgelegd. Vaste advertentie’s kosten € 25,- p/m per advertentie. Prijzen zijn exclusief BTW.

Wisselend:

Advertentie’s die zijn afgesloten onder een wisselend contract worden op willekeurige website’s en pagina’s geplaatst. Uw advertentie rouleert op verschillende website’s en pagina’s dit kan per dag verschillen. Deze Overeenkomsten worden vooraf voor een bepaalde periode afgesloten. Wisselende advertentie kosten € 32,50 p/m per advertentie. Prijzen zijn exclusief BTW.

Evenementen:

Speciaal voor evenementen organisatie’s is het mogelijk een advertentie te plaatsen om het desbetreffende evenement te promoten. Tevens geven wij aan het evenement extra aandacht. De advertentie’s worden afhankelijk van de datum van het evenement geplaatst op de startpagina Tevens komt de advertentie op onze evenementen agenda. Deze overeenkomsten worden vooraf voor een bepaalde periode afgesloten. Evenementen advertentie’s kosten € 12,50 p/w per advertentie. Prijzen zijn exclusief BTW.

Bent u geïntresseerd dan kunt u via onderstaande informatie contact met ons opnemen.

Postadres:

Compact Media
 
T.a.v. afd. Reclame
Mezenstraat 32
9331 KR Norg
Info@compactmedia.nl
Tel. + 31 (0)6-28195050
Kvk Emmen 04088299
BTW: NL 101224734.B01

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt