Concerten Guus Meeuwis “Groots met een zachte G” in Heerenveen.

Heerenveen – Op zaterdag 5 juni 2010 geeft Guus Meeuwis om 20:00 uur in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen de aftrap van zijn jubileum concerten. Guus Meeuwis viert door het geven van zijn concerten in zowel Heerenveen als Eindhoven zijn 15 jarig bestaan als artiest zijnde, maar tevens ook de 5e opeenvolgende jaar in het stadion met zij “Groots met een zachte G concerten.

Aangezien Guus een groot suporter is van een club uit Eindhoven heeft Guus aan zijn concerten in Heerenveen een goed gevoel overgehouden. Guus is dan ook erg trots om er wederom in Heerenveen een mooi feest van te maken. En Groots wordt Gigantisch!

Compact Media is aanwezig om bij zijn openingsconcert verslaglegging te doen!!

© R.Koene Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt