Natuurbrand Voorsteweg in Norg.

NORG – Vrijdagavond om 23:20 uur werd de brandweer van Norg gealarmeerd voor een natuurbrand aan de Voorsteweg in Norg. Omdat het een bosgebied met relatief weinig bluswatervoorzieningen betreft, werd ook de tankwagen van brandweer Assen opgeroepen.

 Ter plaatse bleek een grote houtwal, die als erfafscheiding diende, in brand te staan. De vlammen sloegen meters hoog de bomen in. Door snel ingrijpen van de brandweer middels twee hoge druk stralen. Kon het vuur snel bestreden worden. Het brandweerkorps van Assen hoefde derhalve niet in actie komen. Er moest nog enige tijd worden nageblust, omdat de omgeving vanwege het weer inmiddels kurkdroog was geworden. Tegen middernacht was de brand geheel onder controle. De politie zal een onderzoek starten naar de toedracht.

Foto’s: © R.Koene Compact Media & Remko Nieboer (Brandweer Norg)

 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt