Het was “Gigantisch met een zachte G”.

Heerenveen – Zaterdagavond om 20:00 uur startte in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen het eerste concert van Guus Meeuwis “Groot met een zachte G”. Guus vierde door het geven van zijn concerten in Heerenveen en Eindhoven zijn 15 jarig bestaan als artiest, maar ook de 5e opeenvolgende jaar in het stadion met zijn Groots met een zachte G concerten.

In een goed gevuld stadion zong en speelde Guus Meeuwis diverse liederen uit eigen repertoire,  maar ook bekende nummers van gast optreders als Rowwan Hèze en Marco Borsato. De sfeer tijdens het optreden wat fantastisch, Bezoekers zongen en danste gezamelijk mee.  Het evenement was dus ook “Gelsaagd met een zachte G”. 

Foto’s: R.Koene © Compact Media (morgen meer foto’s)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt