Groot feest bij 30e jubileum van het Truckstar Festival.

Assen – Op 24 en 25 juli 2010 vindt er op het TT-circuit in Assen het 30e  Truckstar Festival plaats. Met 2.000 vrachtwagens en 65.000 bezoekers is het Truckstar Festival ieder jaar het grootste maar vooral het leukste transportfeest van Europa.

Vanuit heel Europa komen prachtige vrachtwagens naar het Truckstar evenement. In verschillende disciplines strijden de truck’s om de prijzen. Het evenement is een mooi uitje voor het gehele gezin. De sfeer is uniek en je komt ogen en oren te kort.

Naast de verkiezing van de mooiste trucks worden er op het terrein vele leuke, spannende en gekke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er op het TT-Circuit caravans en decibellen races en wordt er autovoetbal gespeeld. In het kader van het 30 jarige bestaan van het Truckstar Festival zal de organisatie een paar bijzondere stuntshows en programmaonderdelen contracteren. 

Naast de activiteiten op de baan is er ook veel te beleven op de paddock van het circuit. Fabrikanten showen hun recente modellen en is er een kermis. Tevens staan er honderden showtrucks, oldtimers groot hijsmaterieel, Amerikanen en zwaar transportvoertuigen. 

Op zaterdagavond wordt er van 19:00 tot 23:30 uur zoals elke Truckstar Festival de vaste “Hollandse” avond gehouden. En zoals elke jaar zijn de optredens een ongekend succes. Ook in 2010 maakt de organisatie er een groot feest van met veel optredens van bekende Nederlandse artiesten.

Enkele namen zijn:

  • Jannes
  • Henk Wijngaard
  • Rene Schuurmans
  • 3 J’s
  • en vele anderen.

Toegangskaarten voor het Truckstar Festival 2010 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tot begin juli. Daarna zijn ze alleen aan de kassa’s van het TT Circuit verkrijgbaar. 

Hou de website in de gaten voor de ontwikkelingen.

Foto’s volgen!!

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt