Boom op woning in Assen

Assen- Dinsdagavond werd de brandweer van Assen ter assistentie geroepen op de M.L.Kingweg in Assen. Hier zou een boom op een woning beland zijn. De brandweer van Assen kwam met 3 voertuigen ter plaatse. Allereerst met de hoogwerker en de tankautospuit, later werd voor advies ook de OVD ter plaatse gevraagd.

Een boom met een doorsnede van ongeveer 20 cm was op het dak van de woning beland. Echter heeft de boom niet heel veel schade aangericht aan de woning, waarop de brandweer samen met de bewoners besloten heeft de boom eerst maar op het dak te laten rusten in afwachting van de verzekering.

Foto’s: Pascal Koene

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt