Ongeval met vrachtwagen in Donderen

Donderen- Woensdagmiddag werden de korpsen van Assen en Vries gealarmeerd voor een ongeval tussen een auto en vrachtwagen op de Noordenveldweg in Donderen.

Hier bleken inderdaad een auto en vrachtwagen met elkaar in aanraking te zijn gekomen, mogelijk door een voorrangsfout. De 78 jarige bestuurder uit Norg is door de brandweer en ambulancedienst uit de auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer info en foto’s volgen later vandaag. Onze fotograaf is nu aanwezig bij een ongeval met meerdere voertuigen op de N381 bij Wijnjewoude. Opmerkelijk detail: bij dit ongeval is eveneens een vrachtwagen betrokken van hetzelfde bedrijf.

Politiebericht:

DONDEREN – Op woensdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Noordenveldweg. De 78-jarige autobestuurder uit Norg reed over de Norgerweg richting Eelde. De man wilde het kruispunt Norgerweg/Noordenveldweg recht oversteken. Vanuit Peize reed de 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wergea over de Noordenveldweg en wilde zijn weg rechtdoor vervolgen in de richting van Vries. De autobestuurder stopte even voor het kruispunt en vervolgde daarna zijn weg, zonder daarbij de vrachtwagen te zien. De aanrijding met de vrachtwagen is het gevolg. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De 78-jarige bestuurder is door de brandweer- en ambulancepersoneel uit de auto bevrijd. De man is ter controle naar het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen gebracht

Foto’s: Remon Koene / Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt