Eenzijdig verkeersongeval Deurze

Assen – Donderdagavond om 22:45 uur heeft er in Deurze een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Het brandweerkorps van Rolde  en de OVD Noord zijn gealarmeerd om hulp te verlenen. Ter plaatse bleek een personenauto nabij de N33 uit de bocht te zijn geraakt en hierbij is de auto op zij in de sloot gekomen. De brandweer hoefde echter niet in actie te komen. De politie heeft het incident opzich genomen en heeft donderdagavond een 36 jarige beginnende bestuurder uit Assen aangehouden aan de Parallelweg wegens het rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man 570 ug/l waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd. De auto van de man is afgesleept.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt