Auto rijdt tegen woning

Assen – Vrijdagavond werd het brandweerkorps van Rolde  en de OVD om 18:22 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Anreperstraat te Assen.  Ter plaatse bleek er in het landelijk gebied een auto tegen een woning te zijn aangereden. De auto met drie inzittenden is vermoedelijk tijdens het keren in de bocht tegen de woning aangereden. Bij het ongeval zijn geen slachtoffers gevallen. Zowel de auto als de woning liepen schade op.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Video: Moi Assen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt